Vyhľadať
Close this search box.

Založenie spoločnosti

Medzinárodný business

Ako vám môžeme pomôcť

Pomôžeme vám založiť vaše podnikanie v cudzej krajine. Ak chcete viesť úspešnú spoločnosť doma alebo v zahraničí, kľúčom je špičková formácia spoločnosti. Vrátane skúseného účtovníka a spoľahlivej banky. Ponúkame vám jednotné kontaktné miesto na založenie a správu spoločnosti v zahraničí. Navyše, ak máte konkrétnu požiadavku alebo úlohu týkajúcu sa vašej spoločnosti vo vašej domovskej krajine alebo v zahraničí, ktorá sa zdá byť ťažká alebo dokonca nemožná riešiť, radi by sme vám s tým pomohli! Sme presvedčení, že s dvadsať ročnými medzinárodnými skúsenosťami v oblasti zakladania spoločností v mnohých jurisdikciách budeme najlepším dôveryhodným poradcom pre vaše podnikanie.

Spravujte hladko svoje podnikanie

Experti v oblasti zakladania spoločností

company formation

Šetríme váš čas tým, že vám umožníme zamerať sa na vaše podnikanie a byť efektívny. Sme tu, aby sme vám pomohli pri zakladaní vašej spoločnosti v domovskej krajine alebo offshore. Úspešne a plynulo podnikajte. Náš tím vysokokvalifikovaných účtovníkov, bývalých bankárov, daňových poradcov, právnikov a spoľahlivej administratívnej podpory sa postará o začlenenie a prehliadnutie všetkých administratívnych záležitostí vášho podnikania.

Budeme vás pravidelne informovať o všetkých zmenách týkajúcich sa prevádzkovania vašej spoločnosti v konkrétnej jurisdikcii a poskytneme vám praktické informácie z danej lokality. Sústreďte sa na vaše podnikanie a nechajte nás postarať sa o administratívu.

“Kto chce mier,
musí byť pripravený na vojnu.”

Sofokles, grécky dramatik a filozof.

Založenie spoločnosti v zahraničí

Ako to funguje?​

01

Úvodné stretnutie

Počas úvodného stretnutia alebo konferenčného hovoru budeme diskutovať a zistíme, v ktorej krajine chcete založiť svoju spoločnosť. Súkromná a diskrétna komunikácia je samozrejmosťou. Možno viete, kde presne chcete založiť svoju firmu (napr. v Dubaji) alebo na tým ešte uvažujete. Nerobte si starosti. Sme tu, aby sme vám pomohli v oboch scenároch. Vypočujeme si vaše obchodné ciele a poradíme vám to najlepšie riešenie pre vaše potreby, aby vaše podnikanie fungovalo hladko a ziskovo.

02

Identifikácia klienta (Due Diligence) a zmluva o poskytovaní služieb

Pred uzavretím zmluvy my, ako regulovaný subjekt, vykonávame potrebnú povinnú identifikáciu klienta, t.j. poznať skríning identifikácie (KYC) a anti-pranie špinavých peňazí (AML), aby sme vedeli, kto ste a aký je váš rizikový profil. Aby sme sa rozhodli, či s vami uzavrieme zmluvu ako s novým klientom. Po úspešnej identifikácii (due diligence) uzatvoríme zmluvu o poskytovaní služieb s cieľom vytvoriť vašu spoločnosť a poskytnúť ďalšie služby, ako je účtovníctvo a správa spoločnosti.

03

Založenie spoločnosti
v zahraničí

Po uzavretí vyššie uvedenej zmluvy o poskytovaní služieb a dokončení prvej platby vás požiadame, aby ste nám poskytli podrobné informácie o spoločnosti potrebné v konkrétnej jurisdikcii na založenie vašej spoločnosti. Po získaní všetkých potrebných údajov začne skutočná práca a vaša spoločnosť bude založená. Dostanete „Firemný balík“ úvodných dokumentov, ktorými sú osvedčenie o založení spoločnosti, zakladateľská zmluva a stanovy, osvedčenie o akciách.

Ste pripravený získať viac slobody?

Ste len jeden krok od založenia spoločnosti v zahraničí, ktorý zmení spôsob, akým uvažujete a podnikáte.